Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..no co...za těch pár minut co to tady bude to stojí...paní je blbka....protože jednak zapomene myšlenku uprostřed..tedy jde vyzvednout peníze..ale venyzvedne si je ze štěrbiny stroje..... a druhak nemá tušení  tom že bankomaty po "schlamstnou" neodebrané bankovky zpátky a to se dá dohledat.....HOWGH...

0 0
možnosti
LH

Opět ukázka páně Nádvorníkovy duševní inteligence a netolerance.

0 0
možnosti
MS

To, že neodebrané peníze se vrátí do bankomatu a neodepíší se z účtu, je stará věc. Na tom byl založen jeden z mnoha podvodů. Zmetek si vybral například 3000 Kč a když mu peníze vyjely ven, vybral jen prostřední tisícovku a pak nechal zbytek peněz zajet zpět do bankomatu. Bankomat to "pochopil" jako neodebrané peníze a celou transakci anuloval. Udivuje mě, že to takto funguje dodneška.

0 0
možnosti
LH

V článku právě popisuju, že se neodebrané peníze na účet nevrátí, je potřeba si přečíst článek...

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

AT

Asi bych musel být padlý na hlavu- jdu vybírat peníze a zapomenu je....

2 0
možnosti
MV

No, taky bych si ťukala na hlavu, ale přesně tohle se mi stalo v KB. Jen ta tisícovka nezmizela zpátky. Ostraha se šla kouknout na kameru a zjistila, že ji někdo vyndal (tu tisícovku) a hned za ním prošel policista a toho dotyčného doprovodil do banky, kde ji odevzdali. Takže díky poctivcům, policistům i kamerám. PS: svůj duševní stav jsem si zjistit nenechala, ale byla jsme velmi zaměstnaná důležitou rodinnou záležitostí, kterou jsme spěchala vyřídit, dokonce tak moc, že jsem tam prostě ty peníze nechala, ale o to větší pozor si teď dávám. R^;-)

1 0
možnosti
RK

Ano. Tohle řada lidí neví.... Sranda je, když si klient dlouze vkládá kartu do obalu, pak do peněženky, do tašky, pak ještě studuje stvrzenku a peníze mu mezitím zajedou do bankomatu. Najdou se i experti, kteří si nechají sežrat bankovky i kartu (ta zajíždí rovněž):-)  Je do docela nepochopitelné, bankomat vydává dost hnusný zvuky.

1 0
možnosti
LH

Pane Klaudo, informaci o kartě mi neposkytli, asi mě v bance nechtěli ještě víc vyděsit. Proto jsem článek napsala, aby lidi byli informováni, i když jsem tak na sebe musela prozradit roztržitost či co to bylo.:-)

3 0
možnosti

Domnívám se, že pokud někdo jde vybírat do bankomatu peníze a zapomene si je vyzvednout, tak to už je  duševní stav dotyčné osoby opravdu vážný a místo návštěv kaváren, by měla zamířit na nejbližší psychiatrickou kliniku.:-)

2 3
možnosti
LH

Pane Řepo, divil byste se, kolika lidem se už tohle stalo, podle sdělení bankovní úřednice. Vy jste vždy dokonalý a žádné nenadálé příhody se vám nestávají? Pak zase nezažijete radost z vyřešení problému, že. :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi