Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělá, pozitivní zpráva R^

3 0
možnosti

J97a81n 61R12á80ž

5. 7. 2018 12:25

Pro bezpečnost Izraele a budoucnost Syrie je daleko důležitější dohoda mezi Izraelem, syrskou legální vládou a Ruskem o společném postupu při vyklizení jihovýchodní části Syrie od teroristických skupin. To znamená, mimo jiné, i vypuzení proiránských džihádistů z této oblasti. To situaci na hranici Izraele se Syrií a Libanonem sklidní a Izrael se bude moci více věnovat eliminaci palestinských bojůvek od kterých dávají ruce pryč i Saudové a teroristé z pásma Gazy jsou bezvýhradně podporováni už jenom evropskými socialisty.

Dohoda Rusko-Izreal namená i to, že Rusko už nebude razantně vystupovat v RB proti izraelským odvetným akcím v pásmu Gazy.

1 0
možnosti

...nebylo by jiné téma ??? Myslím, že nás stačí zahlcovat Braun, Vodvářka a jiní pisálci.

2 7
možnosti

No propána, vždyť musí být nějaká vyváženost, neustále nám předkládají kvanta příspěvků o muslimech, palestincích, arabech, černoších, z celého světa, a mě to už fakt nebaví. Dnes - před násilím v Etiopii uprchlo 800 000 idí. To jakože se máme připravit na další příval migrantů z Afriky? Bože, a kdo tam to násilí dělá? Evropané? Nebo se jako v Sýrii, Iráku, Afghánistánu, atd., napříč Afrikou, mydlí neustále mezi sebou?

Izraelci jsou mi milionkrát sympatičtější. Nebojím se to psát už někoik let, co znova propuká protižidovská nenávist, a opět opakuji, kdybych si měla vybrat kteroukoliv zemi na Blízkém, či Středním východě, kam bych se musela přestěhovat, - nechci se stěhovat, chci zůstat v Čechách - nebude to Dubaj, nebo podobné rádoby exkluzivní destinace, ale Izrael.

6 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi