Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

No dneska hlavně vidíme že na nenávisti k "třídnímu nepříteli" je založena naše kavárna, což jsou přemalovaní bolševici co "práva" proletariátu vyměnila za "práva" multikulti, gendero, homo, femino.

Taková nenávist k "hnusnému" kapitalistovi Babišovi ta je stejně fanatická jako nenávist k jiným kapitalistům v létech 50 tých.

2 0
možnosti
Foto

A současná západní demokracie je založena na lásce k nepříteli, když svoji "demokracii" šíří ohněm a mečem?

0 0
možnosti
VV

Chybi tu smajlik nechapave vrtici hlavou.

1 1
možnosti
JP

J55a53n 14P58r48á51š22e63k

13. 7. 2018 11:40

Nechápu, proč se pořád kde kdo ohání Severní Koreou, kde žádný komunismus není, a hlavně jsou na ni uvaleny nejkrutější sankce v dějinách?

Podobně Kuba, Venezuela, dříve celý východní blok...

Tím se to vždy tak akorát zvrhne ve vykřikování prázdných propagandistických hesel.

1 0
možnosti
PB

P84e69t41r 73B75u58r75i78a81n

13. 7. 2018 13:32

;-D Nejkrutější sankce v dějinách...i vy ideový šibale. Jakpak Čína sankcionuje KLDR?

2 1
možnosti
Foto

Dobrý článek.

Je zajímavé, že všichni ti naši revolucionáři, lidé. dychtící po té jediné správné kolektivistické společnosti, útrpně přežívají v tom hnusném kapitalismu, aniž by provedli jediný pokus se odstěhovat do země svých snů - třeba uvedené Koreje, či například Kuby či Venezuely. R^

8 2
možnosti
MD

Takovy trochu neakademicky pristup a nakonec i jeho vyjadreni.

4 0
možnosti
Foto

Vycházíte ze zcela zaávědějících premis. Je to zcela opačně. Komunismus a socialismus je o společném soužití. Nemá smysl překrucovat pojmy. KKde tomu tak není, jedná se o brutální státní kapitalismus.

Komunismus = společenský řád, v němž neexistují třídy, tedy vykořisťující a vykořisťovaná (Adam - Jaroš - Holub. Český slovník pravopisný a tvaroslovný. Praha:

Státní pedagogické nakladatelství 1953)

Je nutné vrátit slovům jejich původní obsah.

3 0
možnosti
MM

Je symptomatické, že zrovna vy citujete z díla z roku 1953.

Dovolím si doplnit vaše vyjádření, že komunismus a socialismus je o společném soužití a dodávám, kdo se nepřizpůsobí, bude vyčnívat a trvat na jedinečnosti každé lidské bytosti,, bude v zájmu společného soužití, zlikvidován.

3 2
možnosti
MD

Podle pametniku spousta lidi vzpomina na sice materialne chude, ale mezilidsky daleko bohatsi casy nez jsou dnes. Vyjimky se propousteji. Takze nejspise nepravda. Ostatne treba spolecnost africkych krovaku a dalsich lidskych spolecenstev to jen potvrzuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi