Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem udiven, jak naši občané dokáží dokonale a stále dokola "baštit" ony řeči o hladovce, i když jsou k dispozici nevyvratitelná data z kruté reality.

V 80. letech uveřejnila ČST drastickou fotografii jednoho z umírajících irských teroristů ve věznici Maze. a to ani nyní není žádná proruská propaganda, to jsou krutá data o tom, jak lidé na "tvrdé hladovce" dlouho vydrželi.

A kdo to kdy viděl, může se jen smát prohlášením, že někdo hladoví "měsíce". Dva měsíce jsou 60 dnů a po té době hladovění byla již převážná většina hladovějících teroristů ve věznici Maze po smrti:

Tady to máte hezky podrobně. Ani jeden z hladovkářů nedosáhl na 3 měsíce, tedy 90 dnů hladovění. To je biologicky NEMOŽNÉ.

1 1
možnosti

Tři měsíce bez jídla a týden bez vody se dají přežít. Záleží na podmínkách!

1 0
možnosti

M52i32l11a29n 71K35e68s82l

3. 8. 2018 21:58

Jak to nakonec dopadlo s tou ukrajinskou liliputkou,co chtěla být prezidentkou a házet na Rusy žijící na Ukrajině atomové bomby.Skásla prachy za plyn a byla v lochu. Ta také byla strašně nemocná na páteř.Chtěla,aby ji pustili z lochu na operaci někde mimo Rusko.Celou Evropu pobouřil nelidský ruský postoj.Nabízeli ji léčbu v Rusku. Přestal jsem to sledovat.Operovali ji nebo se zázračně uzdravila po milosti od Putina?Jen aby to nebylo se Sencevem podobné.

4 2
možnosti

Tenhle text jste někde okopíroval, že, z nějakého proruského manuálu. Taky když něco okopíruju, tak se mi všechno zobrazuje dohromady....

3 4
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 2
možnosti
Foto

Když hladověl pan Mareček, nikdo k němu žádnou delegaci neposílal. On vydržel hladovět asi půl roku, měl tam prý nějaké zavařeniny a pivo.

3 2
možnosti

V Rusku jako nasledovnickem statu SSSR je to stejne jeko to bylo v sojuzu vmesovani do vnitrnich zalezitosti teto rise.

4 1
možnosti
Foto

I41v80a30n 49M22a20r70e53k

3. 8. 2018 19:01

Ale to už zde přeci p.Hofmannová jednou bylo. Ukrajinská pilotka N.Savčenková byla v ruském lapáku držením hladovky též na "pokraji smrti", aby z něj zanedlouho vyšla blahobytně vyhlížející. Vlastní země ji poté zapudila a hrozil jí dokonce ukrajinský kriminál. ;-(

6 2
možnosti
Foto

Současný ruský mocenský systém ukazuje světu, že pro něj nic neznamená ani spravedlnost, ani život nějakého jednoho člověka, ani jakákoliv jeho práva, ani návštěva kněze u něj anebo Amnesty Interntional, ani humanitární důvody, ani mezinárodní společenství. Kdo by mohl k takhle bezohledné mocenské mašinerii vzhlížet jako k jakési "záchraně" nebo "naději"?

6 4
možnosti

Bohužel u nás mnozí vzhlížejí v čele s panem prezidentem spasitelem

5 2
možnosti
Foto

Nikým nevolená, nikým nevítaná AI. Kolik měsíců hladovění dokáže človék přežít, co myslíte?

4 3
možnosti

Ano ta organizace byla vzdy komunistum trnem v oku.

5 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi