Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jako vždy je to dvojí metr. Izrael má své sporné vesnice zbourat a sporné vesnice palestinců má nechat stát. Jo, všichni jsou hlavně velcí a spravedliví humanisté.

3 0
možnosti
RB

Chtěl bych vědět JMENOVITĚ kdo tohle schvaluje. Jak můžou něco někde stavět bez souhlasu dané země 8-o

2 0
možnosti
LH

Dobrý večer, pokud je to neschválené, tak je to neschválené. :-) U nás se to sem tam taky děje. Oni ví, že by souhlas nedostali, pokud ta země není jejich, že jo.

1 0
možnosti
Foto

A to Izrael hodlá okupovat pásmo C natrvalo?

2 8
možnosti
Foto

Podle dohody mezi Palestinci a Izraelem z Osla z roku 1993 je Západní břeh rozdělen na zónu A, kde žije 55 procent ze všech Palestinců je plně pod palestinskou správou. Jde především o větší města, která byla pod palestinskou samosprávu převáděna od druhé půlky devadesátých let. Na zónu B, kde žije 41 procent Palestinců, funguje palestinská samospráva, ale na bezpečnost tam dozírá Izrael. Na zónu C, která je plně pod izraelskou správou. Žijí zde čtyři procenta Palestinců ze západního břehu. Takže pásmo C Izrael rozhodně, ale rozhodně neokupuje.;-D;-D

8 0
možnosti
Foto

To je zajímavé, EU vyzývá Izrael, aby Jeruzalém předal teroristům.

12 0
možnosti
Foto

Když jim patří?

0 6
možnosti
MK

R^ Dobré info; jen chybí důkladnější rozbor, proč má EU takový postoj (nějaký byznys?), co tím sleduje.

2 0
možnosti
LH

Myslím, že za vším jsou peníze...V ČR existuje paní Ridvanová a spol, která svolává aktivisty z celé Evropy, jsou to podle rozhovorů s nimi poměrně ztracené existence. Když jsem se ptala paní Ridvanové z čeho žije, tak před dvěma lety ukázala na své těhotenské bříško....Při rozhovoru s jedním členem jejího "týmu" mi řekl, ať se podívám na stránky jakési organizace, už si nepamatuju které... Ruské agenty a přisluhovače taky musí někdo platit, zadarmo by to ti lidi i v nejvyšších patrech naší politiky nedělali, proč by, že.

6 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi