Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P19e55t14r 13A53l96t13m71a26n

27. 5. 2019 23:32

Zdravím vás jako zaměstnavatel 600 zaměstnanců, který nemá TV, celý rok se pohybuje mezi Praha / Tel Aviv a Anchorage :-(... V ČR volit nemohu, přesto je SPD jediná strana, kterou bych jako ryzí vlastenec (byť bez vlasti...) volil. Jste podle mě stará, ošklivá a zamindrákovaná Moravačka, která plácá nesmysly ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
LH

Je to přesně tak, mladí, staří, hloupí, chytří, chudí i bohatí, bohužel

0 0
možnosti
Foto

I96v25a57n 84M20a70r11e23k

27. 5. 2019 18:45

Gratulaci ANO a SPD na Šumpersku. R^

0 1
možnosti

R^

Ano, také žasnu nad tím, jak mnozí lidé žijí prázdně, bez zájmu o společenské dění. Stále za to vděčíme našim komunistům, kteří zničili naši společnost. Občanskou společnost zcela vymýtili a nahradili ji prokomunistickými úderníky, kteří nadále naši společnost destruovali. A ti nám tu zbyli s falešným vztahem k životu, s falešným nacionalismem, který neslouží Česku, ale jiným mocnostem. A nejde jen o komunisty a okamurovce! Spousta anonymních důchodců rozsévají do společnosti nejrůznější fake news a trollení a cítí se být hrdinou doby!

Ale nakonec si přiznejme: Výsledek současných voleb mluví o tom, že většina Evropanů má rozum a že i většina Čechů má rozum! Nicméně ještě je dlouhá cesta k funkční Evropské unii.

:-)

1 0
možnosti

Jenom kecy v kleci....a zbožná,nesplnitelná přání.;-D

0 1
možnosti
MB

Pocházím z Krnova,-pak jsme byli ze spřátelených okresů. Potvrzuji ANO, civilizace se tam probojová velice ztěžka! Zase - se zde dobře těží ! Ruda a zlato jako kdysi již nikoliv - Nicméně % hlasů k mání jsou. I M. Zeman požvanil v Osoblaze, asi 14 v pořadí politoval místní poměry a pomoc přislíbil! Poděkoval svým voličům, usedl do vrtulníků , nabral směr Praha. Krnov je slavný! Pokecal tady Alolf, mInule zase Okamura. Čeká se tedy na návštěvu č. 15 - Stojí se před obchodem, pije lahváč a vzpomíná - Dobře už bylo ! Není čšas navázat na pilnost a tvrdou dřinu vysídlených krajanů! Musí se probrat mnoho politických témat ! ... :-)

1 1
možnosti
LH

To je škoda, přijďte se podívat na mou prezentaci 9. června v synagoze, přeju vám krásný den. V

1 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi