Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to velmi důležitá (i když smutná) studie, díky za ni.

Kromě mnoha jiných věcí snad také pomáhá pochopit i značný sklon k zvláštní depresivitě a "ušlápnutosti" určitého procenta současných obyvatel Ruska, kteří se až příliš snadno podvolují autoritářským vládcům. Při desítkách milionů lidí, kteří za komunizmu trpěli v gulagu, se vůbec nelze divit. Tam je však problém ještě hlubší, protože svého druhu genocidu lidí odvážných, svobodymilovných a čestných prováděl už carský režim a pak do obludných rozměrů ji dovedl režim bolševický, později stalinský, atd.

Dva démonické, antiteistické režimy, komunistický a nacistický jsou jeden horší než druhý a jeden druhému nemá co vyčítat.

0 0
možnosti

Ovšem zase je vše omezeno jen na židovskou komunitu, přitom i ostatní umírali v koncentrácích, či přišli o téměř celé rodiny - Lidice, Ležáky atd.

0 0
možnosti
Foto

J65a47n 35Š12i12k

3. 7. 2019 7:45

Moc zajímavé paní Hoffmannová. Děkuji R^

1 0
možnosti
FL

Statistický soubor 28 lidí. Když jsem dělal ještě biologii, ve své práci jsem navazoval na několik jiných prací, které neměli žádnou vypovídací hodnotu kvůli tomu, že vyhodnocovaly malý statistický soubor - několik desítek buněk. Říkal jsem šéfovi, že budeme potřebovat vyhodnotit snímky několika tisíců buněk, nebo ještě lépe z desítek tisíců. Dá to práci ale budeme první, kdo rozhodne jestli se teorie potvrzuje. Šéf mi odpověděl, že si "budeme muset vystačit s několika desítkami". Chci tím říct, že nevěřím biologům když dělají závěry na základě statistiky

1 0
možnosti
VV

Jak kde?

Jen se podivejte kolik priznivcu zde na blogu ma nemecka AfD ci Okamurova ceska SPD.

0 0
možnosti
LH

Pane Vokoune, nevím na co reagujete, na můj článek určitě ne

1 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi