Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen drobnost. Mně třeba taky vadilo, že chlastal Havel a podváděl svou nemocnou manželku. Po takovém člověku bych letiště nikdy nepojmenovala. Také jste demonstrovala ? Jen nemám ráda dvojí metr.

4 3
možnosti
Foto

Vztahy jsou někdy komplikované. A hlavně je to, co jste zmínila velmi osobní a ryze soukromá věc dvou lidí, kteří k sobě chovali úctu. Váš postoj připomíná pavlač, a to včetně hodnocení onoho pití alkoholu. A nevím, kdo by měl důvod v době presidentovaní Václava Havla tvrdit, že chlastá. Možná jste si ho spletla s Borisem Jelcinem.

4 3
možnosti

Možná jste asi úmyslně opomněla mladíka informovat o tom že tyto demonstrace ve skutečnosti nahrávají strukturám, které – ať se to komu líbí, nebo ne – odstavil Babiš od moci. A jsou to struktury, které tady rozkrádaly dotace způsobem, vedle kterých je Čapí hnízdo dětskou hračkou. Jedná se o celé nastavení dotací, které – jen si podrobně přečtěte onu stále dokola omílanou zprávu z Bruselu – je nyní shledáváno v podstatě od začátku připraveno tak, aby vedlo k drancování země jedinci, kteří „spolu mluvili“. To je causa „Severozápad“ apod. A tato pravidla, marná sláva, opravdu nenastavoval Babiš, ale ti, kteří nyní proti němu (samozřejmě – nejen oni) protestují. No a kauza Severozápad již byla oceněna...víte za kolik to bylo, tak se podivejte na seznam, abyste mohla příště informovat detailněji...;-D;-D;-D

3 5
možnosti

Neberu vám, pane Korecký, že milujete Babiše a Zemana, ale neměli bychom je tak ctít, že kvůli nim budeme v jejich duchu lhát! Demonstranti nejsou zhrzení politici, jak Vaši oblíbenci tvrdí, ani těmto politikům neslouží! To je takové divné postkomunistické papalášské myšlení, kterého bychom se měli vzdát! Měli bychom se ho zbavit, abychom stále nesměřovali k předlistopadovým strukturám! Nelžeme! Lež nás táhne k falešnému populismu! Važme si Pravdy, které nás učil Ježíš Kristus a Jan Hus! Na Pravdě a úctě k druhému člověku stavme svoji budoucnost! :-)

3 2
možnosti

Doufám, že peníze ušetřené na jízdném jste poslala na konto ChvilekRv

4 3
možnosti
Foto

Jaké ušetřené jízné?

Paní autorka na ten sraz kamarádů jela vlakem, leda že by jela na černo.

4 0
možnosti
Foto

Že je někdo bohatý a už nepotřebuje víc, je stejný nesmysl, jako když pozvete na oběd tlustého a počítáte s tím, že nebude obědvat, protože je tlustý a už má dost. Opak je pravdou, tlustý toho sní nejvíc, stejně jako se bohatý. :-/

4 0
možnosti
Foto

S tím tlustým to není dobrý příměr.

Můj otec váží skoro plovinu toho co já a živit bych ho nechtěl když vidím co dokáže spořádat, já toho jím asi tak polovinu.:-)

1 0
možnosti

Osobne bych na zadnou demonstraci nesel, protoze nevidim smysl. Tim nechci rict, at nikdo nechodi, je sice neco videt, ale neni nic jasne. Dodnes mne nikdo neodpovedel na otazku - dobra, ale kym ho nahradime. Myslim Babise. Jiste, lhar, osidil nas, ale co dal? To je porad dokola. Kdo tedy? Paroubek, Kalousek, nebo pockame az si to Rath odsedi a pak to vezme? Ja vim, prehanim, ale nevidim cestu, duvod demonstrovat na to, aby se skatole hejbly a jinni darebaci usedli na jejich zidle. Mne to pripada, jako kdyby jste chteli v kaluzi blata hledat...co vlastne?

4 4
možnosti

Váš pesimismu je otřesný! Vidíte kolem sebe jen černě!

Podívejte se na Slováky! Předběhli nás! Zvolili si Zuzanu Čaputovou, zvolili si Pravdu, úctu k druhému člověku, úctu ke spravedlnosti a úctu ke svobodě a demokracii.

Podobných lidí máme v Česku přehršel. Jen je nevolíme! My žijeme jen falešným populismem!

Když nemáte potřebu demonstrovat proti součané politické garnituře, tak jste zjevně s ní spokojený. Ale velká část občanů spokojena není. Proto demonstrují! :-)

4 0
možnosti
Foto

Nějak jsem nepobral to datum kdy vyšel blog a kdy se akce konala. Co, že se to tedy kdy dělo? Nešlo by to přiblížit nějak konkrétněji? Zprávy na netu čtu, ale asi mi něco uniklo.

0 1
možnosti

Pane Polášku, děkuji vám za příspěvek. Akce se konala 23. července na Hradčanském náměstí.

3 0
možnosti

R^

Bohužel, paní Hoffmannová, mezi námi koluje tolik fake news a hoaxů, že se nedivím, že jsou z nich lidé zblblí. Pokud nedokáží vnímat, že agresivní, nenávistný, závistivý text je zrádný, tak těm lžím propadnou. Zajímavé je, že tyto desinformace včetně desinformací z proruských serverů zde šíří především komunisti a starci. I já, ač vysokoškolák, jsem těmto mailům věřil, než jsem to poslal jedné socioložce, která se mi vysmála a vysvětlila, o co jde. Mám obavu, že třetina našich občanů těm lžím věří! A komunisti si svoje věřící ovečky pečlivě hlídají!

:-)

6 2
možnosti

Pane Šimku, díky za zajímavou reakci. Máte pravdu, u nás jsem ještě zjistila, že tyhle maily mohutně rozposílají lidé SPD.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS